Levering

U betaald bij ons de vaste prijs van 120 euro per bezorging voor al uw materialen. 


Onze producten worden met een vrachtwagen aangeleverd (40 ton). Om te zorgen dat uw levering op tijd aankomt en probleemloos verloopt zijn er een aantal punten waar u aan moet denken.


Levering

Geef bij de bestelling altijd een correct telefoonnummer op. De chauffeur belt u een uur van tevoren met de verwachte aankomsttijd.

Het punt waar de bestelling afgeleverd moet worden dient geschikt te zijn voor een vrachtwagen van 40 ton met afmetingen van 4 m x 18 m x 2,5 m.

Er moet een goede, belastbare ingang en losmogelijkheden zijn voor de vrachtwagen. Dat wil zeggen, een toereikende plaats voor de te leveren goederen. Hiervoor gaan we uit van een ruimte van ca. 5 - 8 meter achter en naast de truck.


Let op: het lossen van de goederen gebeurt op het aangegeven afleveradres, zo dicht als de vrachtwagen kan komen.


Bezorgen kan niet plaatsvinden als:

  • Het afleveradres niet bereikbaar is met een trailer (lengte 18 meter), in drukke woonwijken met nauwe straten en bochten.
  • In winkelcentra.
  • De losplaats meer dan 100 meter verwijderd is van het werkelijke afleveradres.
  • De trailer de gehele straat blokkeert bij het afleveradres.
  • De trailer niet makkelijk de straat kan uitrijden, kan keren en de rijksweg weer op kan rijden.
  • Er gevaar dreigt voor de chauffeur bij de loswerkzaamheden.


Omdat de chauffeur verantwoordelijk is voor de levering, ligt de beslissing voor het lossen van de goederen alleen bij de chauffeur, niet bij de klant.

Bent u niet helemaal zeker over de levering per vrachtwagen, of wil u eerst navragen of u aan de bovenstaande eisen voor een probleemloze levering voldoet? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder met uw vragen. In overleg kan de bestelling ook altijd worden opgehaald.