Korting & Snelle Levering!

Categories:

U kunt er niet meer onderuit. Bij Online Sierbestrating Kopen bieden wij u prachtige kortingen aan en zorgen we voor een snelle levering. Moet u de tuin nog winter klaar maken dan is dit uw kans om dit voordelig te realiseren. U kunt gemakkelijk ons een e-mail sturen met daarin uw gewenste bestelling en wij komen met een passende offerte terug. Stuurt u ons wel even de plaatsnaam toe waar de bestelling, bij een akkoord, geleverd moet gaan worden. U zit dus nergens aan vast en krijgt van ons een gratis passende offerte.

Staat uw gewenste product er niet bij? Laat ons dit dan even weten zodat wij kunnen kijken of we deze voor u kunnen leveren. Al met al dus alleen maar voordelen om uw aanvraag bij Online Sierbestrating Kopen te doen. Mocht u vragen of andere zaken willen bespreken dan verwijs ik u naar onze contactpagina.

Smartton En GeoColor In De Aanbieding

Categories:

De komende periode is bij OnlineSierbestratingKopen.nl de Smartton en GeoColor in de aanbieding. Zeer scherp geprijsd en fantastische tegels om uw tuin compleet mee te maken. De Smartton heeft 4 verschillende types:

  • Smartton
  • Smartton Nature Wave
  • Smartton Vintage
  • Smartton Wave

Ook de GeoColor heeft een aantal verschillende varianten:

  • GeoColor 3.0
  • GeoColor 3.0 Vicolo
  • GeoColor+
  • HandyTops GeoColor

Bekijk hier de Smartton en GeoColor pagina.

Zie op de bovenstaande pagina’s dus direct welke aanbiedingen we beschikbaar hebben. Blijf ons ook via de Blog en Facebook volgen zodat u altijd op de hoogte blijft van onze laatste aanbiedingen.

Beton, Gebakken of Keramische Tegels?

Categories:

Beton bestrating, Gebakken Sierbestrating en Keramische tegels

Beton Bestrating

Beton sierbestrating kent iedereen wel. Zodra u de straat op gaat komt u deze al tegen. De steen wordt gemaakt van grondstoffen zoals zand, cement, water en kleurstoffen. Tegenwoordig kan men deze  in trendy kleuren maken en zelfs sierbestrating op de markt brengen. De bestrating heeft daardoor een flinke make over ondergaan de laatste tijd. Kijk daarom ook eens in ons assortiment ‘Beton’ om te zien welke talloze mogelijkheden er zijn. Veelal beschikbaar in verschillende kleuren en formaten.  Zo zijn deze er in formaten 60 x 60 of 60 x 30 maar ook in Wildverband, Waalformaat of zelfs Gigawildverband. Reden te meer dus om een kijkje te nemen.

Klik hier om direct naar onze betonproducten te gaan.

Keramische Tegels

De Keramische tegel is tegenwoordig ook erg in trek waarvan er ook veel verschillende soorten zijn. Er is bijvoorbeeld Bicottura, dit zijn verglaasde modellen die twee keer gebakken zijn. Monocottura is een tegel die maar één keer gebakken wordt.  Porcellanto wordt bijvoorbeeld onder zeer hoge druk geproduceerd waarbij dit velen malen hoger is dan bij de andere soorten tegels. Cottotegels zijn tegels met een roze body waarbij de grondstof in een beperkt gebied beschikbaar is. Bij Splijttegels wordt de kleimassa geperst en vervolgens gespleten. En als laatste Dubbelhard gebakken of DHG tegels waarbij de tegels veel dichter van structuur zijn waardoor water er minder makkelijk doorheen kan. Dit zijn dus een aantal soorten Keramische tegels met wat eigenschappen.

Keramische tegels zijn hard, sterk en makkelijk schoon te houden. Deze tegels trekken ook niet krom waar andere dat in de loop van de tijd wel gaan doen. Prima tegel voor de lange termijn.

Klik hier om naar de Keramische Tegels te gaan.

Gebakken Bestrating

De gebakken bestrating is een tegel voor de lange termijn zoals ook de Keramische Tegel hierboven. Deze tegels staan ook min of meer bekend met een hoge kwaliteit, duurzaamheid en daarnaast worden ze mooier naarmate u ze heeft liggen. De ideale bestrating dus voor in uw tuin.

Bekijk ons assortiment om te kijken of uw gewenst formaat en kleur beschikbaar is.

Klik hier voor onze Gebakken Bestrating.

 

 

 

 

Sierbestrating leveren wij waar u maar wilt

Categories:

Sierbestrating nodig in Noord-Brabant of helemaal in Groningen?

Kom nu naar de beste online winkel voor uw sierbestrating

Online Sierbestrating Kopen is een online shop met een uitgebreid assortiment aan beton, natuursteen, gebakken bestrating, opsluitbanden, grind, keien, split, tuinafscheiding, tuinhout, composiet, blokhutten, prielen, speeltoestellen, tuinhuizen, terrasoverkappingen en overige artikelen. U kunt dus op uw gemak alle beschikbare producten bekijken en uw keus maken. Of u nu uit Groningen, Noord-Brabant, Amsterdam of Gelderland komt, maakt niets uit. Wij bezorgen namelijk uw bestelling voor de deur, mits dit mogelijk is. Neem dus de tijd om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Scherp geprijsde sierbestrating leverbaar in heel Nederland

Met ons uitgebreide assortiment willen wij u de scherpste prijs van Nederland bieden. U kunt naar een showtuin in Amsterdam, Den Bosch, Groningen, Zeeland of Limburg gaan om uw sierbestrating te bekijken, maar kijk dan ook altijd nog even naar onze prijzen. Wij zijn één van de meest goedkope aanbieders van de producten die wij in ons assortiment hebben. Het voordeel is ook nog dat als u de bestelling geleverd wilt hebben in Noord-Brabant, Gelderland, Overijssel dat wij deze bij u voor de deur afleveren. Staat uw product er niet bij? Neem contact met ons op en wij proberen, mits leverbaar, ook uw wens te vervullen.

Sierbestrating bekijken in Amsterdam, Groningen, Noord-Brabant, Utrecht

Vaak als u een product wilt aanschaffen vooral als het goed om uw tuin wilt u deze toch graag even zien. Bij ons kunt u de foto van het product zien zodra u het formaat en de gewenste kleur heeft geselecteerd. U kunt dus ook een sierbestrating bekijken in uw regio. Er zijn genoeg showtuinen in Amsterdam, Breda, Limburg, Utrecht, Groningen et cetera. U krijgt dan direct het juiste gevoel bij een tegel of ander product. Vergelijk dan ook direct de prijzen met die in ons assortiment. Vaak hebben wij namelijk ook scherpe aanbiedingen waardoor u voordelig de sierbestrating voor u tuin voor de deur heeft staan.

Veel plezier met shoppen!

Wij van Online Sierbestrating Kopen wensen u veel plezier met het shoppen op onze website. Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op of stuur een e-mail zodat wij u vraag kunnen beantwoorden. Blijf onze website altijd scherp in de gaten houden voor eventuele aanbiedingen. Ook op Facebook komen deze regelmatig voorbij en mag u absoluut niet missen.

Sierbestrating Aanbiedingen

Categories:

Scherpe sierbestrating aanbiedingen in onze shop

De zomer komt er aan en iedereen wilt dan graag van het heerlijke weertje gaan genieten. De tuin is de ideale plek om hier dan lekker in te ontspannen.Uw wilt natuurlijk ook dat de tuin er dan verzorgd en goed uitziet. Bij Onlinesierbestratingkopen.nl heeft u de shop gevonden waar u de tuin met de nodige bestrating kan voorzien.Wij hebben regelmatig scherpe sierbestrating aanbiedingen waardoor u goedkoop de tuin compleet kan maken. Blijf daarom altijd de website in de gaten houden!

In onze shop zijn er gigantisch veel mogelijkheden. Zo heeft iedere tegel weer verschillende formaten en kleuren en daarom ontzettend veel mogelijkheden. Heeft u eventueel daarover advies nodig kunt u altijd contact met ons zoeken.

De sierbestrating aanbiedingen die wij nu in ons assortiment hebben zijn:

 

 

Sierbestrating Aanbieding

 

 

 

ok_24Demiton Extra vanaf € 10,50 per vierkante meter 

 

ok_24Everton Camelot Paving vanaf € 16,50 per vierkante meter

 

ok_24Smartton vanaf € 18,95 per vierkante meter

 

ok_24Smartton Nature Wave vanaf € 27,95 per vierkante meter

 

ok_24Smartton Vintage vanaf € 26,95 per vierkante meter

 

ok_24Smartton Wave vanaf € 18,25 per vierkante meter

 

Wilt u dus voor een goede prijs sierbestrating kopen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Plaats direct uw bestelling

Heeft u de gewenste sierbestrating aanbieding gevonden? Zo ja, plaats dan direct uw bestelling en wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk geleverd gaat worden. Blijf dus ook goed onze website in de gaten houden aangezien hier regelmatig nieuwe scherpe aanbiedingen komen. Dus wilt u sierbestrating of andere producten kopen kom dan snel weer naar www.onlinesierbestratingkopen.nl.  Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden neem dan snel met ons contact op.

 

Goedkope Sierbestrating bij OnlineSierbestratingKopen.nl

Categories:

Goedkope sierbestrating voor in uw tuin

Bij Online Sierbestrating Kopen vindt u een compleet assortiment

Sierbestrating maakt uw tuin uiteindelijk compleet. Tegenwoordig spendeert men veel meer tijd in de tuin dus dient deze er ook goed uit te zien. Met onze goedkope sierbestrating kunt u gemakkelijk en snel uw tuin naar al uw wensen inrichten. Zoekt u nu naar natuursteen of betontegels dan hebben wij hierin een breed assortiment. Neem daarom direct een kijkje in onze shop om alle producten te bezichtigen. Heeft u nu uiteindelijk de tegel of natuursteen gevonden? Geef dan direct uw bestelling aan ons door en wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk geleverd wordt. read more →