Beton bestrating, Gebakken Sierbestrating en Keramische tegels

Beton Bestrating

Beton sierbestrating kent iedereen wel. Zodra u de straat op gaat komt u deze al tegen. De steen wordt gemaakt van grondstoffen zoals zand, cement, water en kleurstoffen. Tegenwoordig kan men deze  in trendy kleuren maken en zelfs sierbestrating op de markt brengen. De bestrating heeft daardoor een flinke make over ondergaan de laatste tijd. Kijk daarom ook eens in ons assortiment ‘Beton’ om te zien welke talloze mogelijkheden er zijn. Veelal beschikbaar in verschillende kleuren en formaten.  Zo zijn deze er in formaten 60 x 60 of 60 x 30 maar ook in Wildverband, Waalformaat of zelfs Gigawildverband. Reden te meer dus om een kijkje te nemen.

Klik hier om direct naar onze betonproducten te gaan.

Keramische Tegels

De Keramische tegel is tegenwoordig ook erg in trek waarvan er ook veel verschillende soorten zijn. Er is bijvoorbeeld Bicottura, dit zijn verglaasde modellen die twee keer gebakken zijn. Monocottura is een tegel die maar één keer gebakken wordt.  Porcellanto wordt bijvoorbeeld onder zeer hoge druk geproduceerd waarbij dit velen malen hoger is dan bij de andere soorten tegels. Cottotegels zijn tegels met een roze body waarbij de grondstof in een beperkt gebied beschikbaar is. Bij Splijttegels wordt de kleimassa geperst en vervolgens gespleten. En als laatste Dubbelhard gebakken of DHG tegels waarbij de tegels veel dichter van structuur zijn waardoor water er minder makkelijk doorheen kan. Dit zijn dus een aantal soorten Keramische tegels met wat eigenschappen.

Keramische tegels zijn hard, sterk en makkelijk schoon te houden. Deze tegels trekken ook niet krom waar andere dat in de loop van de tijd wel gaan doen. Prima tegel voor de lange termijn.

Klik hier om naar de Keramische Tegels te gaan.

Gebakken Bestrating

De gebakken bestrating is een tegel voor de lange termijn zoals ook de Keramische Tegel hierboven. Deze tegels staan ook min of meer bekend met een hoge kwaliteit, duurzaamheid en daarnaast worden ze mooier naarmate u ze heeft liggen. De ideale bestrating dus voor in uw tuin.

Bekijk ons assortiment om te kijken of uw gewenst formaat en kleur beschikbaar is.

Klik hier voor onze Gebakken Bestrating.